NEMOKAMAS PRISTATYMAS NUO 70 EUR.

Jūsų prekių krepšelis tuščias

SOL DE IBIZA APSAUGINIS KREMAS VEIDUI IR KŪNUI NUO SAULĖS SU SPF 30, 100 g

SOL DE IBIZA

SOL DE IBIZA tai mineralinė apsauga veidui ir kūnui SPF30 metalinėje pakuotėje be plastiko. 

Mūsų mineralinis filtras - cinko oksidas - yra saugus jūsų odai ir švarus planetai. Jis užtikrina plataus spektro apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių.

Puikiai tinka visai šeimai: suaugusiems ir vaikams.

20.80€ 26.00€

Aprašymas

SOL DE IBIZA mineralinis filtras: sinko oksidas yra saugus jūsų odai ir švarus planetai. Jis užtikrina plataus spektro apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių.

Perdirbama, daugkartinio naudojimo plieninė pakuotė.

Puikiai tinka visai šeimai: suaugusiems ir vaikams.

Tinka visų tipų odai.

Tinka naudoti kasdien: ne tik paplūdimio dienoms!

Veganiškas ir nekenksmingas!

Sudedamosios dalys ir nauda:

CINKO OKSIDAS apsaugo jūsų odą nuo UVA ir UVB spindulių.

Saldus MIGDOLŲ aliejus maitina ir drėkina odą.

ALOE VERA – geriausias natūralus drėkiklis.

SAULĖGRĄŽŲ SĖKLŲ aliejus yra antioksidantas, veikia priešuždegimiškai ir antibakteriškai.

KOKOSŲ ALIEJUS veikia priešuždegimiškai ir apsaugo.

KALENDULOS ALIEJUS veikia priešuždegimiškai ir raminančiai. Puikiai veikia kaip apsauginė priemonė nuo saulės.

SILIKAS yra natūralus mineralas. Jais galima padengti cinko daleles, kad jos lengvai ir tolygiai pasiskirstytų po odą.

KANDELILIŲ VAŠKAS gaunamas iš nedidelio dykumų augalo, vadinamo Euphorbia cerifera. Jis minkština ir ramina odą, kartu padeda surišti kosmetikos priemonių ingredientus.

ORIZANOLO RYŽIŲ SELĖNŲ ALIEJINIS EKSTRAKTAS – tai iš ryžių gaunamas lipidų mišinys, naudojamas dėl antioksidacinių savybių.

TOKOFEROLAS yra vitamino E forma, gaunama iš augalinių aliejų. Jis veikia ir kaip antioksidantas, ir kaip odos balzamas. Jis taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis.

CETILO PALMITAS tai esteris, naudojamas ir kaip tirštiklis, ir kaip minkštiklis (kondicionuoja odos paviršių). Jis yra 100% augalinės kilmės.

LECITINAS išgautas iš saulėgrąžų aliejaus Lecitinas yra natūrali odos ląstelių membranų sudedamoji dalis. Jis padeda drėkinti odą ir didinti jos elastingumą.

CITRINIO RŪGŠTIS yra natūralus antioksidantas, naudojamas kosmetikos pH subalansuoti.

KAPRILINIAI TRIGLICERIDAI gaminami esterifikuojant glicerolį (augalinį cukrų) su kaprilinių riebalų rūgščių mišiniais iš kokosų aliejaus. Jos suteikia odai šilko ( o ne riebumo) pojūtį, ypač formulėse, kurios yra be vandens.

Naudojimo instrukcija

Tai apsauginis kremas nuo saulės be vandens. Paimkite nedidelį produkto kiekį ir pirštais įmasažuokite jį į delną, o tuomet tepkite visą kūną. Šis apsauginis kremas nuo saulės taps kreminis ir minkštas, kai susilies su jūsų odos šiluma.

Sudėtis

Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, *Cocos Nucifera Oil, Silica, Euphorbia Cerifera Cera, *Helianthus Annuus Seed Oil, *Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyhydroxystearic Acid, Oryzanol, *Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, *Calendula Officinalis Flower Extract, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Isostearic Acid, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid.

SLOWW puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Išsami informacija apie slapukus ir jų naudojimo tvarką mūsų Privatumo politikoje.